26. jaanuar 2016

Asjade postitus

Sain hiljuti suurt inspiratsiooni ühest uudistekünnise ületanud blogist. Tekstidega ei hakanud ise vaeva nägema, võtsin need sealtsamast blogist ja loodan, et autor ei pane väga pahaks. Lihtsalt - ühede ja samade sõnadega võib ikka väga erinevatest asjadest rääkida.


Ja siit algavad minu asjad tema sõnadega:

Mulle meeldivad asjad. Olen asjade ori :) Mulle meeldib asju omada, kasutada ja proovida. Isegi asjade soetamise protsess pakub mulle naudingut :)

Siia postitusse kirjapandu väljendab sügavalt minu isiklikku arvamust ja ei pretendeeri absoluutsele tõele!

Ämber.
Arvasin, et ega ämbri disainiga pole midagi erilist võimalik ette võtta. Lihtsalt üks tavaline ämber ju. Ämbri eelmine kasutaja nii ei arvanud. Lömmilöömisest ja üliheast materjalist piisas, et mind teda kasutama meelitada.


Raudpann.
Siin pole midagi pikalt seletada, sest see on RAUDPANN! Punkt.
Poelettidelt seda ei leia.Prilllaud.
Uus välikemmergu augukate, mis viis prilllaua täiesti uuele, PRO tasemele. 
See sunnib ka teiste pellerite prilllauad kiiremale arengule.Viltsussid.
Ostsin internetist. Ühed mugavamad jalanõud, mis mul kunagi olnud on. Mõtlesin, et soetan mõne paari veel juurde aga tutkit vasja - meie maakonnas seda mudelit ei müüdagi.


Aga nali naljaks. Tahtsin päriselt ka neid asju kiita. Raudpanni olen juba varem ülistanud, tsinkplekkpanged on maal asendamatud ja lollikindlad. Vahtplastist prilllaud on aga istumise all hämmastavalt soe ja ma olen sellest raudselt sama suures vaimustuses, kui originaalpostituse autor Mercedes GLE Goupe`st. Ja sussid - lihtsalt asendamatu kraam, kui toas võivad äkitsi miinuskraadid olla. 


J2 kommentaari:

  1. Nostalgialaks; õhkan, ohkan, naeran, jne...

    VastaKustuta